Styrke sine nettsider

Gi oss et nytt navn!

Beste forslag premieres

Bilde av premier i konkurransen

Forbundene Industri Energi og FLT har slått seg sammen, og organiserer nå 80.000 medlemmer under det nye forbundet Styrke.

Fagforeningen vår bærer navnet Industri Energi Archer og bør nå endres da forbundet vi er en del av har fått nytt navn. Vi inviterer derfor medlemmene til å foreslå nye navn for fagforeningen for Archer-ansatte.

Skal vi hete noe med Styrke? Skal vi hete noe med Archer, eller skal vi hete noe helt annet? Det kan du være med å bestemme ved å sende inn forslag til nytt navn.

Det beste forslaget blir premiert. Alle innsendte forslag blir gjennomgått av en komité som skal kåre vinnerforslaget. Deretter vil styret i foreningen behandle forslaget til nytt navn og legge frem sak for årsmøtet 2025 som endelig avgjør foreningens nye navn. Vinnerforslaget premieres uavhengig av om forslaget ender opp som det nye navnet eller ikke.

Konkurransen er åpen tom. 31.12.2024 og vinner annonseres før årsmøtet og blir kontaktet.

Valgfri premie

Vi har plukket ut to premiealternativer, som begge har en verdi på ca. 6000 kroner. Av hensyn til tilgjengelighet på anskaffelsestidspunkt kan endelig produkt blir erstattet av et tilsvarende alternativ.

Alternativ 1:
Navee V50i Pro Nordic elektrisk sparkesykkel.
Navee V50i Pro Nordic elektrisk sparkesykkel vil alltid hjelpe deg med å trygt komme frem i tide, med en toppfart på 20 km/t, 350W motor, kjørelengde på 50km, samt sikkerhetsfunksjoner som et dobbelt bremsesystem og automatiske frontlys.

Alternativ 2:
Panetti Pizzetta Primo elektrisk pizzaovn.
Pizzetta Primo, en banebrytende elektrisk pizzaovn, imponerer med sin maksimale temperatur på 500 grader Celsius, som gir mulighet for profesjonell kvalitet og en sprø, smaksrik skorpe. Den innovative kombinasjonen av infrarøde varmeelementer og doble varmeelementer garanterer jevn varmefordeling og opptil 60% energisparing.

Man må være medlem for å delta i konkurransen. Forslag fra ikke-medlemmer vil ikke bli premiert. Personopplysninger vil blir oppbevart frem til vinner er trukket og kontaktet. Etter dette faller behandlingsgrunnlaget bort og innsamlede opplysninger vil bli slettet.

Lag din egen spørreundersøkelse for tilbakemelding fra bruker