Styrke sine nettsider

Styrkenytt

Styrkenytt

Hei og god fredag folkens, da var vi her med en liten ukes oppdatering fra klubben. Denne uka har vi deltatt på møte i OSA samarbeidskomite. Vi har fått oppdatert hjemmesiden, og forbundet har fått seg ett nytt navn.

Det har vert litt utfordringer ifm oppdateringen av hjemmesiden og den er ikke helt opp og går enda så derfor blir det bare en veldig kort uke info denne uka. Men vi får komme sterkere tilbake seinere.

Christopher, Eirik og Ketil har alle vert på møte i OSA samarbeidskomite denne uka i Liverpool, det var flere ulike viktige tema oppe på dagsorden der. Det var innspill til LO kongressen, handlingsplan og faglig påfyll.

Virksomhetsoverdragelsen på Grane og Visund er som kjent rett rundt hjørnet, og vi har fått en del henvendelser fra medlemmer på de to riggene i sammenheng med at de har fått tilsendt kontrakter fra Odfjell til signering.

Tilbakemeldingene går i hovedsak på at kontrakten sider at den ansatte vil ha prøvetid og diverse andre tilbakemeldinger. Vi har vert i dialog med klubben i Odfjell, og kort oppsummert så er det det ikke noe grunn til bekymring. Det vil ikke har noen realitetsendring for den ansatte, men om noen er usikre så er det bare og ta kontakt med Odfjell.

Neste uke blir det tillitsvalg konferanse på Kielferga, så da kommer det til og være litt utfordrende og komme i kontakt med oss noen dager, men vi vil svare på henvendelser sporadisk på epost.

Lønnsbrevene til de individuelt avlønnede i plattformboring og wireline begynner og bli klar, og her forventer vi at de vil startes og bli sendt ut neste uke. Når det gjelder de landansatte så gjenstår det fortsatt litt arbeid der, men vi fortsetter og legge press på og få ut lønnsbrevene også der så raskt som mulig.

Vi har også som dere er kjent med hatt noen permitteringer den siste tiden, men vi fikk i dag den gledelige nyheten at vi nå starter med og trekke tilbake noen av de permitteringene. Det er ikke alle som blir trukket tilbake med det er noen av dem.

Og med det så setter vi strek for denne ukes infoen også vil vi komme sterkere tilbake når vi har fått hjemmesiden helt opp og gå igjen.

Hilsen oss på klubbkontoret.